Bestuur

 

DELTA SOCIETEIT AMICALE BREDA

- Koninklijk onderscheiden in 1976 -

De Voorzitter

 

Rob Tebbe is jarenlang directeur geweest van Livingstone Building Industrie, een bouwer van individuele cataloguswoningen. Rob ontwikkelde met succes vakantiewoningen in Nederland, Schotland en Curacao. Naast zijn directeurschap bij NV Stadsherstel, is Rob fietsfanaat en bezoekt hij NAC regelmatig.

De Penningmeester

 

Geert Wirken is CFO geweest bij Ballast-Nedam. Tegenwoordig vervult hij diverse commissariaten en is hij bestuurslid van de Stichting Onze Lieve Vrouwe Kerk te Breda. Hij is een fervent liefhebber van franse kaas en bijzondere wijnen. Geert heeft een speciale band met het franse plaatsje St. Emilion.

De Vice-voorzitter

 

Gerard van Dijnsen heeft jarenlang Van Dijnsen Installatiewerken geleid waar medewerkers zich kunnen ontplooien in een informele sfeer. Verder is hij enthousiast lid van Stichting Koninklijke Historische Vlucht, een vliegend museum van historische vliegtuigen die zijn te zien in films zoals: "Soldaat van Oranje" en "de Aanslag"

Bestuurslid activiteiten commissie

 

Marco Vermeulen vertegenwoordigt de activiteitencommissie in het bestuur. Hij is partner bij Lexcore Advocaten en belastingadviseurs. Ook is hij culinair dienstverlener bij BizzCookingBreda. Marco heeft een zeer goede verstandhouding met onze Sint.

De Secretaris

 

Frans van der Put heeft 40 jaar ervaring op het gebied van bouwen, geotechniek, grondtechniek en funderingstechnieken. Hij is eigenaar (geweest) van Brefu Funderingstechnieken, Goorbergh Geotechniek en Van der Put Beheer. Verder is hij lid van de Lighthouse en bestuurslid van Lighthousefonds. Frans is liefhebber van golf, fietsen en paarden mennen.

 

- Delta Sociëteit Amicale Breda - - secretariaat@deltasocieteit.nl -

- Vriesdongen 51- - 4819 AE Breda - - 076-5141164 -