Commissies

DELTA SOCIETEIT AMICALE BREDA

- Koninklijk onderscheiden in 1976 -

Activiteiten commissie

Kascontrole commissie

Edwin van Beurden is eigenaar van Brox projectinrichting en één van onze leden die woonachtig is in België. Edwin gaat regelmatig wedstrijdzeilen en brengt verrassende ideeën in voor nieuwe activiteiten.

Pim van der Aar is CEO bij Dync, dienstverlener op gebied van celbiologie. Pim heeft een groot netwerk in de biotech-sector. Hij zit in het bestuur van Dehler Club Nederland en is captain van een zeilteam.

Marco Vermeulen vertegenwoordigt de activiteitencommissie in het bestuur. Hij is partner bij Lexcore Advocaten en belastingadviseurs. Ook is hij culinair dienstverlener bij BizzCookingBreda. Marco heeft een zeer goede verstandhouding met onze Sint.

Johan van der Veeken heeft diverse functies vervuld in het bankwezen en bij vermogenbeheerders. Na zijn carrière bij Kempen &Co is hij senior Vermogenbeheerspecialist bij Van Lanschot bankiers.

Mathé Akkermans was CFO bij schoonmaakorganisatie ABC, penningmeester bij NAC en is oprichter van administratiekantoor AKP. Hij is een trouwe supporter van NAC, speelt hij regelmatig golf en tennis.

 

- Delta Sociëteit Amicale Breda - - secretariaat@deltasocieteit.nl -

- Vriesdongen 51- - 4819 AE Breda - - 076-5141164 -