Nieuwe leden

DELTA SOCIETEIT AMICALE BREDA

- Koninklijk onderscheiden in 1976 -

Nieuwe leden

Afgelopen jaar verwelkomden we niet voor niets maar liefst 7 nieuwe leden! Bij de Delta Societeit kunt u gewoon uzelf zijn. Indien u een ondernemende instelling heeft en u het welzijn van u en onze leden boven commerciële doelen stelt, past u wellicht goed bij het Amicale gezelschap van de Delta Sociëteit.

 

 

Voordracht

U wordt op uitnodiging van een bestaand lid voorgedragen. Als introducé kunt u gedurende 3 avonden vrijblijvend kennis maken met onze sociëteit.

 

Lidmaatschap

De contributie bedraagt 300,- per jaar. Vrijwel alle contributie wordt aangewend voor maandelijkse activiteiten, een exclusief jaarfeest met uw partner en eens per 5 jaar een onvergetelijk lustrumfeest.

Wat krijgt u hiervoor echt terug?

Naast een zilveren verenigingsspeld, krijgt u vooral veel nieuwe vrienden die soms zeer vertrouwelijke vraagstukken bespreken. Het bestuur creert hiervoor een klimaat van vertrouwen en de activiteitencommissie organiseert iedere maand een bijeenkomst met unieke verbindende activiteiten: onverplicht, verbindend en exclusief. Het effect is dat u elkaar op een natuurlijke wijze steeds beter leert kennen.

 

Tijdens de jaarfeesten vlogen we met onze partners in historische vliegtuigen vanaf Gilze-Rijen, zagen we Breda vanaf het water met een afsluitend diner in de Grote Kerk en voeren we onder historisch Den Bosch met aansluitend een feestelijk diner in de voormalige Gruyterfabriek.

 

Verder gaven leden presentaties over werkervaringen in Moskou, maakten we een wijnreis door de Rhône, zagen we de "wereld achter vlees" en vergrootten we onze kreeft- en oesterkennis in Yerseke. Ook bezochten de paleis 't Loo, een volautomatische orchideënkwekerij, de monumentale panden van Stichting Stadsherstel en de veelbesproken A2 LeidscheRijn Tunnel.

 

 

 

- Delta Sociëteit Amicale Breda - - secretariaat@deltasocieteit.nl -

- Vriesdongen 51- - 4819 AE Breda - - 076-5141164 -